Kosmisch huwelijk

Ik heb een nieuwe energie binnengekregen en die is eigenlijk te mooi om niet direct op het internet en/of website te zetten. Er zijn nog geen echtparen die weten dat er een manier van samengaan is die anders is dan de aardse manier.
Als er geen aards huwelijk is en toch de wens bestaat om met en door de energie van de kosmos verbonden te zijn en te leven zonder dat er een vreselijke Actie kan ontstaan zodra er even een beetje onrust in het samenzijn is, zal er getrouwd worden met een kosmisch tintje. We weten dat er een kosmisch energetisch huwelijk bestaat, dat er een energie naar ons toekomt als er een wens is om te trouwen en/of voor altijd samen te zijn.
Als er 2 mensen zijn die deze prachtige plechtigheid willen voltooien en kosmisch verenigd willen worden met elkaar. Kunnen zij contact opnemen met mij. Ik zal dan met jullie een afspraak maken waarin ik(terwijl jullie aanwezig zijn) toestemming vraag van onze engelen. Als die toestemming wordt gegeven om jullie te verbinden, zullen wij opnieuw een afspraak maken. Ditmaal voor de plechtigheid.
Als er tijdens de aanwezigheid van het paar al geen toestemming komt, is er nog ergens in het geheel een kleine discrepantie en/of blokkade die eerst mag/moet worden opgelost.
Mijn gidsen zullen er altijd bij zijn en weten dat het een echtpaar is en/of kan worden door aan de relatie te werken en erover te praten wat er nog aan schort.
Als er geen toestemming komt, zal er geen kosmisch energetisch huwelijk zijn. Dat heeft dan geen zin, want er zal dan later altijd nog iets tussen kunnen komen.