Kosmisch Energetische Schoonheidsbehandeling

Als er dames en/of heren zijn die een kosmische schoonheidsbehandeling wensen, zal er eerst een voor/intakegesprek worden gehouden. Als er geen nadelige gevolgen zijn en/of kunnen gebeuren, wordt er een werkplan gemaakt. Mijn gidsen willen dat er een creatieve lijn komt, zodat er ook blije en gezonde mensen naar de praktijk zullen komen. Daarom is deze lijn ontstaan.

Er zijn natuurlijk kosten aan verbonden en die staan vast voor iedereen. Mijn behandelingen lijken op chemische peeling, maar daarbij kan de huid een paar weken lang zichtbaar verbrand en pijnlijk blijven. Mijn methode daarentegen is gericht op het lichtlichaam en laat aan de buitenkant geen sporen na.

Wel zijn de regels van herstel hetzelfde. Na afloop moet zonnebaden en het gebruik van de zonnebank een tijdje achterwege blijven.

Er zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de huid en de vraag of de betrokkene meer of minder gevoelig is. Ook speelt het type huid en de staat van het bindweefsel een rol bij de bepaling van het aantal behandelingen. Er is een uitgebreid gesprek vooraf en een klein proef- en intakegesprek voordat een volledige afspraak gemaakt kan worden, maar als er geen problemen tijdens het eerste gesprek aan het licht komen, kan er direct een afspraak worden gemaakt.
De kosten voor deze behandelingen zijn buiten het eerste consult € 185 per behandeling. De duur van iedere behandeling is tussen de 45 minuten en een uur, afhankelijk van de betrokkene en de vraag hoe gevoelig hij of zij is.

Als u een vraag hebt en/of een afspraak wilt maken, kunt u dit via de website doen, zie contact.